Του είπανε πως τα κινητά της apple τα σπάνε και πήγε και τα σπάσε

man-smashes-iphones-france-1
Κοινοποιήστε το

Δεν κάνουμε χιούμορ, συνέβηκε στην πραγματικότητα, ένας γάλος θερμόαιμος άνδρας μπήκε σε ένα μαγαζί Apple και άρχισε να σπάει ότι συσκευή έβρισκε μπροστά του.

Δείτε το βίντεο:

Ο άντρας, τον οποίο βιντεοσκόπησε ένας άλλος επισκέπτης του Apple Store, ήταν εξαιρετικά ήρεμος και κρατώντας μια σιδερένια μπάλα, άρχισε να χτυπάει τα iPhones και τα iPod Touches που ήταν διαθέσιμα για δοκιμή (hands-on). Στο τέλος, ο αγανακτισμένος μάλλον πελάτης της Apple, γύρισε στην κάμερα και αποκρίθηκε πως θα πάρει τα χρήματα του πίσω, ενώ έσπασε και ένα MacBook.

Διαβάστε επίσης  Μουσειακή αξία απέκτησε ο "Black Panther"

Ο υπεύθυνος ασφαλείας ήρθε σύντομα (με καθυστέρηση μερικών σπασμένων συσκευών) κατευθύνθηκε προς τον άντρα και πέρασαν ήρεμα μαζί έξω από το Apple Store, περιμένοντας προφανώς την αστυνομία.

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε περισσότερα σχετικά με το πρωτοφανές συμβάν. Είναι άξιο απορίας πως ο άντρας έμοιαζε απόλυτα φυσιολογικός, ενώ καθ’ολη την διάρκεια του βανδαλισμού δεν έχασε ποτέ την… ψυχραιμία του! Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε την συνέχεια του περιστατικού, καθώς και τα αιτία που οδήγησαν αυτόν τον, μάλλον πελάτη της Apple, να καταστρέψει συσκευές αξίας χιλιάδων ευρώ.

Πάντως, δεν θέλουμε με τίποτα να φανταζόμαστε πως ο συγκεκριμένος θα αντιδρούσε αν αγόραζε ένα από τα ελαττωματικά Galaxy Note 7 και το κινητό έπαιρνε φωτιά.

man smashes iphones franceman smashes iphones france

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας