Δείτε τώρα live τη παρουσίαση του νέου Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Κοινοποιήστε το

Μετά την LG που παρουσίασε τα δικά της καλούδια στην σκηνή της MWC 2016, σειρά παίρνει η Samsung, από την οποία περιμένουμε την επίσης τεράστια ανακοίνωση των Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge.

Για όσους δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στη Βαρκελώνη, η Samung θα δείξει ζωντανά μέσα από κανάλι της στο Youtube το Unpacked event και την ανακοίνωση των Samsung Galaxy S7/ Samsung Galaxy S7 edge. Για πρώτη φορά οι χρήστες θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν σε 360-degree view.

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω του παρακάτω video που έχουμε ενσωματώσει, στο link της πηγής, ή μέσω του Unpacked 360 View app για Android και iOS συσκευές. Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν το event μέσω Gear VR, πρέπει να κατεβάσουν το app μέσω του Oculus Store.

Η επίσημη ανακοίνωση ξεκινά στις 20:00 ώρα Κύπρου

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας