Τέλος εποχής: Σταματά η παραγωγή Xbox 360

Δυόμισι χρόνια μετά την παρουσίαση του Xbox One, η Microsoft σταματά την παραγωγή του Xbox 360

Κοινοποιήστε το

To Xbox 360 ήταν η πραγματική καινοτομία της Microsoft και ο τρόπος να γίνει η εταιρεία μια σοβαρή απειλή για την μονοκαθεδρία της Sony με τα PS2 και PS3 τα προηγούμενα χρόνια.

Οι πωλήσεις της κονσόλας πρέπει να έχουν πέσει σημαντικά τα τελευταία χρόνια, αλλά η Microsoft δεν έχει δώσει στοιχεία για τις πρόσφατες πωλήσεις, οι οποίες υπολογίζονται συνολικά σε περίπου 80 εκατομμύρια κονσόλες, από το 2005 που διατέθηκε στην αγορά η πρώτη έκδοση.

Διαβάστε επίσης  Έφθασε η εποχή για τα ολογράμματα! Επίσημη αποκάλυψη από την Microsoft (βίντεο)

Με βάση αυτά τα δεδομένα, αλλά και το επερχόμενο VR Gaming, τα πρώτα εμπορικά δείγματα του οποίου θα δούμε το ερχόμενο φθινόπωρο, η Microsoft αποφάσισε να αλλάξει σελίδα και να σταματήσει την παραγωγή της σημαντικής, για την ιστορία της και για το gaming γενικότερα, αλλά ξεπερασμένης πλέον κονσόλας της, και να επικεντρωθεί στο Xbox One.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας