Για να τιμήσει το πρώτο iPhone, η Apple θα χρησιμοποιήσει τον κλασικό σχεδιασμό “Water Drop” στο iPhone 8

Κοινοποιήστε το

To επερχόμενο iPhone 8 πρόκειται να διαθέτει σχεδιασμό που θα μοιάζει πολύ με τον σχεδιασμό του πρώτου iPhone σύμφωνα με αναλυτές της βιομηχανίας που μίλησαν στην Κορεατική ιστοσελίδα ETNews.

 

Η ιστοσελίδα αναφέρει πως το νέο iPhone θα χρησιμοποιεί τον σχεδιασμό Water Drop προς τιμήν του πρωτότυπου iPhone, με το πίσω μέρος του να διαθέτει ελαφρώς πιο καμπυλωτό σχεδιασμό από αυτόν που διαθέτει η υπάρχουσα γενιά.

Διαβάστε επίσης  Apple: Ανακοίνωσε επίσημα press event 21 Μαρτίου

Λέγεται πως η Apple θα χρησιμοποιήσει ένα “τρισδιάστατο” γυάλινο υλικό στο πίσω μέρος του iPhone 8, ώστε να δίνει την εντύπωση ότι σχηματίζονται εντονότερες καμπύλες, σαν αυτές περίπου που υπήρχαν στο σώμα του πρωτότυπου iPhone.

Βεβαίως, το νέο iPhone 8 πρόκειται να είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το πρωτότυπο, με διαγώνιο οθόνης που φημολογείται ότι θα βρίσκεται στις 5,8 ίντσες, ενώ θα είναι και σημαντικά λεπτότερο.

Το σώμα από “3D glass” στο πίσω μέρος, λέγεται πως θα σχηματίζει καμπύλες στις άκρες του κινητού, και πως το design απέχει σημαντικά από αυτό με την επίπεδη πλάτη που η Apple χρησιμοποίησε από το iPhone 4 μέχρι και στο iPhone 7.

To πρωτότυπο iPhone ήταν κατασκευασμένο από αλουμίνιο και πλαστικό, ενώ στο iPhone 3G χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά πλαστικό στην “πλάτη” του. Λέγεται, ότι άποψη σχεδιασμού, το iPhone 8 θα μοιάζει κατά κάποιο τρόπο στα τελευταία μοντέλα της σειράς Galaxy S της Samsung.

Διαβάστε επίσης  Huawei Mate 9: Διπλή κάμερα και μπαταρία που φορτίζει στο 50% σε 5 λεπτά;

Η οθόνη μάλιστα της συσκευής αναμένεται να είναι edge-to-edge και να σχηματίζει ελαφριά καμπύλη στις άκρες ενώ θα προστατεύεται από ανθεκτικό γυαλί που θα καμπυλώνει εξίσου (2.5D).

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.
Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας