Επιστροφή της σειράς συσκευών Ν της Nokia;

Τα θρυλικά τηλέφωνα φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψουν στην αγορά.

nokia-returns-techblogcy
Κοινοποιήστε το

Μπορεί τα σημερινά smartphones να θυμίζουν περισσότερο το πρώτο iPhone παρά κάποια άλλη συσκευή, όμως μερικά από τα πρώτα “έξυπνα” τηλέφωνα στον κόσμο κατασκευάστηκαν την περασμένη δεκαετία από τη Nokia.

Αναφερόμαστε φυσικά στη θρυλική σειρά N της εταιρείας, που συνδύασε το μικρό μέγεθος των κινητών τηλεφώνων της εποχής με τις πολυμεσικές δυνατότητες των ηλεκτρονικών υπολογιστών, αλλά και την τεχνολογία του Internet.

Τα καλά νέα είναι ότι η HMD, η εταιρεία δηλαδή που πλέον έχει τα δικαιώματα χρήσης του brand της Nokia και πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει αρκετά smartphones με Android, εκτιμάται ότι θα προχωρήσει κατά τη διάρκεια της έκθεσης MWC 2017 στην αποκάλυψη νέων συσκευών Ν.

Διαβάστε επίσης  Samsung: Η πρώτη επίσημη δήλωση για τις εκρήξεις του Galaxy Note 7

Οι σχετικές πληροφορίες έρχονται από την Κίνα, όπου αρχικά η επωνυμία “NSERIES” κατοχυρώθηκε από την φινλανδική εταιρεία στην αρμόδια υπηρεσία της χώρας, ενώ λίγο αργότερα διέρρευσε στο Baidu η φωτογραφία μιας άγνωστης προς το παρόν συσκευής, όπου δίπλα της φαίνεται το λογότυπο της σειράς Ν.

Σύμφωνα με τον χρήστη που δημοσίευσε τη φωτογραφία, το τηλέφωνο θα βασίζεται σε κάποιο επεξεργαστή Snapdragon 6ης γενιάς, ενώ αρχικά θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό, που δεν θα ξεπερνά τα 500.000 τεμάχια. Πάντως, περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές. Σε κάθε περίπτωση, καθώς πλησιάσει η έναρξη της MWC 2017, αναμένεται να έχουμε νεότερα σύντομα.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας