Η LG κυκλοφορεί… εντομοαπωθητική τηλεόραση

Έχει full HD ανάλυση και διώχνει τα κουνούπια.

Κοινοποιήστε το

Η LG διέθεσε ένα νέο μοντέλο τηλεόρασης στην αγορά της Ινδίας, που ξεχωρίζει, όχι για τις επιδόσεις του στην απόδοση των χρωμάτων, ή την ταχύτητα απόκρισης του panel, αλλά επειδή ενσωματώνει μια ειδική τεχνολογία, που υποτίθεται ότι μπορεί να… απωθήσει τα κουνούπια. Η ίδια τεχνολογία πάντως έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλα προϊόντα της LG, όπως κλιματιστικά και πλυντήρια.

Η λειτουργία απώθησης των ενοχλητικών εντόμων μάλιστα μπορεί να παραμένει ενεργή, ακόμα κι αν η τηλεόραση έχει απενεργοποιηθεί.

Το προϊόν αναμένεται να διατεθεί και σε άλλες χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου, όπως η Σρι Λάνκα και οι Φιλιππίνες. Η αλήθεια είναι πάντως, ότι μια τέτοια τηλεόραση θα ήταν χρήσιμη και στην Ελλάδα, ειδικά το καλοκαίρι.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας