Αντίο Οικονομία: Δείτε τον Τύπο που Άναψε μια Λάμπα 20.000 Watt

O Youtuber που τεστάρει τα όρια των ηλεκτρικών συσκευών, κάνει άλλο ένα τρελό τεχνολογικό πείραμα.

Κοινοποιήστε το

Ο Photonicinduction, είναι ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός που εδώ και περίπου εννέα χρόνια τεστάρει -για τα μάτια σας μόνο- τα όρια των ηλεκτρικών συσκευών. Ωστόσο, ακόμη και ο ίδιος έδειξε να εκπλήσσεται από το θέμα με το οποίο αποφάσισε να ασχοληθεί στο τελευταίο του βίντεο: μια λάμπα 20.000 Watt.

Για να καταλάβεις πόσο δυνατή είναι αυτή η λάμπα, σκέψου ότι οι περισσότερες λάμπες που έχουμε στο σπίτι μας, φτάνουν περίπου τα 100 Watt ή και λιγότερα.

«Σε αυτό το κουτί βρίσκεται μία από τις πιο γελοία δυνατές λάμπες που έχω δει ποτέ μου», τον βλέπουμε να λέει απευθυνόμενος στους viewers του στην αρχή του βίντεο. Αυτή είναι μια σημαντική δήλωση, αν σκεφτείς πως προέρχεται από τον τύπο που τρέχει ένα κανάλι στο Youtube, στο οποίο κάνει τρελά τεχνολογικά πειράματα που ξεπερνούν τα όρια της εκάστοτε συσκευής. Σου είναι δύσκολο να διαφωνήσεις όμως, βλέποντας τον να βγάζει από το κουτί της την μεγέθους 60 εκατοστών λάμπα.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας