Για την διάρκεια ολόκληρου του 2017 οι αποστολές οθονών με αναλογία 18:9 έφθασαν τα 230 εκατ. μονάδες

18-9-screens20-m-shipped
Κοινοποιήστε το

Για χρόνια οι κατασκευαστές smartphones προτιμούσαν την τοποθέτηση πάνελ οθονών με αναλογία εικόνας 16:9, όμως από πέρυσι η Xiaomi και αργότερα η LG και η Samsung έδειξαν συσκευές με αναλογία λόγου στα 18:9. Άλλαξε πλέον η τάση και τώρα οι καταναλωτές συνήθισαν την νέα μόδα που θα συνεχιστεί και για το επόμενο έτος. Μόνο για το 2017 αναφέρθηκε πως οι αποστολές οθονών με αναλογία 18:9 έφτασαν τα 230 εκατομμύρια μονάδες.

Σύμφωνα με την έκθεση της εταιρείας ερευνών αγοράς Sigmaintell, η Samsung Display θεωρείται ότι αντιπροσωπεύει το εντυπωσιακό 60% αυτών των οθονών, ενισχύοντας έτσι τη θέση της εταιρείας στην αγορά της οθόνης.

Η έκθεση προσθέτει ότι μπορούμε να περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερους αριθμούς του 2018, καθώς αναμένουν ότι οι αποστολές αυτών των οθονών θα αυξηθούν κατά 40% το επόμενο έτος.

Διαβάστε επίσης  Samsung Galaxy Note 7: Έρχεται αντί του Note 6;

Ενώ και δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η LG και η Samsung θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τέτοιες οθόνες για τις ναυαρχίδα τους το 2018.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας