0 Πύργος από τραπουλόχαρτα πάνω σε πλυντήριο που λειτουργεί; Κι όμως το είδαμε στην LG!

Κοινοποιήστε το

Ένα από τα highlights στο περίπτερο της LG, στην IFA 2016 που διεξάγεται στο Βερολίνο αυτές τις ημέρες, ήταν και ο… πύργος από τραπουλόχαρτα που χτιζόταν live πάνω σε ένα πλυντήριο περιστρεφόμενο στις 1.000 rpm!

lg centum system house of cards (6) lg centum system house of cards (4) lg centum system house of cards (5)

Η LG κατέχει ήδη το ρεκόρ Guinness για ένα τέτοιο πύργο από τραπουλόχαρτα, 48 ορόφων (!), τον οποίο είχε δημιουργήσει ο Bryan Berg, εξειδικευμένος σε αυτό το… «house of cards», πάνω σε ένα πλυντήριο με την τεχνολογία Centum System που περιστρεφόταν στις 1.000 rpm.

Διαβάστε επίσης  Dlodlo V-One: Το πρώτο VR headset στο μέγεθος κανονικών γυαλιών

Στο περίπτερό της είδαμε τον ίδιο άνθρωπο να «χτίζει» με την τράπουλα πάνω σε ένα LG Centum System μοντέλο, με υπομονή για ώρες, ενώ ο πύργος του είχε ήδη φθάσει τους 16 ορόφους. Το πλυντήριο, φυσικά, δεν είχε κάποιο ρούχο μέσα, αλλά ακόμη κι έτσι το θέαμα ήταν εντυπωσιακό, καθώς περιστρεφόταν με πολύ υψηλό ρυθμό, χωρίς κραδασμούς.

lg centum system house of cards (7) lg centum system house of cards (2) lg centum system house of cards (1) lg centum system house of cards (3)

Αυτό επιτυγχάνεται με τη τεχνολογία Centum System, την οποία μπορέσαμε να δούμε αναλυτικά στο περίπτερο της εταιρείας μέσα από διάφανες πλαίσια παλαιών και νέων μοντέλων της LG. Έτσι γινόταν η σύγκριση των 1ης γενιάς πλυντηρίων με την (Inverter Direct Drive) και την 3η γενιά (Centum System).

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας