Η Huawei προβλέπεται να ξεπεράσει την Apple στο τρίτο τρίμηνο

Λέτε να το πετύχει;

huawei-overcome-apple
Κοινοποιήστε το

H Huawei έχει δηλώσει ανοιχτά ότι ο στόχος της είναι μέχρι το 2021 να ξεπεράσει Apple και Samsung και να γίνει η ίδια ο κορυφαίος κατασκευαστής smartphones στον κόσμο. Για την Samsung ίσως θέλει λίγο καιρό ακόμη, αλλά την Apple είναι πιθανό να την ξεπεράσει σύντομα.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, η Huawei θα αποστείλει περισσότερες συσκευές στο τρίτο τρίμηνο του 2017 (που τελειώνει τον Σεπτέμβριο), συγκριτικά με την Apple.

Διαβάστε επίσης  IBM: Υπογράφει συμφωνία 300 εκατ. δολαρίων με την Emirates

Οι πληροφορίες που έρχονται από την αλυσίδα προμηθευτών της Huawei λένε ότι η εταιρεία περιμένει καλές πωλήσεις στη σειρά P, Μ και τα lower-end Honor smartphones μέσα στο τρίτο τρίμηνο. Ο συνολικός αριθμός των αποστολών προβλέπεται να φτάσει στα 40 εκατ. κομμάτια, ενώ το δεύτερο τρίμηνο απέστειλε 38.5 εκατ.

apple huawei

Την ίδια ώρα, οι αποστολές iPhones από την Apple, αναμένεται να πέσουν στο διάστημα Ιουλίου-Σεπτεμβρίου. Ο λόγος είναι ότι οι χρήστες θα περιμένουν μέχρι την ανακοίνωση των iPhone 8, iPhone 7s και iPhone 7s Plus. H Apple για το τρίτο της οικονομικό τρίμηνο (Απρίλιος-Ιούνιος) απέστειλε 41.3 εκατ. smartphones.

Για το δεύτερο (ημερολογιακό) τρίμηνο του 2017, η Huawei είχε στην κατοχή της το 11.3% της παγκόσμιας αγοράς smartphones, ενώ η Apple το 12%.

Μένει να δούμε αν θα μπορέσει η Huawei να ξεπεράσει την Apple για το τρίμηνο που διανύουμε και για πόσο.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας