Παρελθόν ο αρθρωτός σχεδιασμός για την LG και το επερχόμενο G6

Κοινοποιήστε το

Μετά από αρκετούς μήνες κυκλοφορίας, είναι σαφές ότι το G5, η ναυαρχίδα της LG για τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, δεν μπόρεσε να συναντήσει κάποια εμπορική επιτυχία, κυρίως λόγω της εμφάνισης αλλά και του αρθρωτού σχεδιασμού που εισήγαγε η εταιρεία για πρώτη φορά σε κορυφαίο της μοντέλο.

Τα νέα που έρχονται από την μητρική χώρα της εταιρείας πάντως κάνουν σαφές ότι το επόμενο μοντέλο που πιθανόν να ονομάζεται G6, θα αφήσει πίσω του το συγκεκριμένο σχεδιασμό αλλά και τα διάφορα αρθρώματα που κυκλοφόρησε η LG με την ονομασία “Friends”. Η εξέλιξη αυτή έρχεται να προστεθεί στην κίνηση της Google το καλοκαίρι να τερματίσει την ανάπτυξη του Project Ara, ενός σχεδίου δημιουργίας του πρώτου «πραγματικού» αρθρωτού smartphone, με όλα τα εξαρτήματα του να είναι αποσπώμενα και να μπορούν θεωρητικά να αντικατασταθούν μελλοντικά από άλλα καλύτερα.

Διαβάστε επίσης  iPhone 7 Plus: Σε νέο βίντεο με Smart Connector και μπλε χρώμα

Πάντως ένα διαφορετικό δρόμο από αυτό της LG σε ότι αφορά τον αρθρωτό σχεδιασμό επέλεξε η Motorola με τη σειρά Moto Z η οποία είναι αρκετά πιο εύκολη στο χειρισμό. Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας ET News για την απόφαση της LG, αναφέρει ακόμα ότι η Κορεατική εταιρεία διαπίστωσε ότι στον κόσμο δεν αρέσει η περιπλοκότητα που συνοδεύει ένα αρθρωτό smartphone, είτε εξαιτίας του κόστους των αρθρωμάτων είτε εξαιτίας της όλης διαδικασίας τοποθέτησής τους στη συσκευή.

Για το G6 η LG έχει προχωρήσει σε αντικατάσταση στελεχών που ειδικεύονταν στον αρθρωτό σχεδιασμό, ενώ οι φήμες αναφέρουν ότι η συσκευή όταν κυκλοφορήσει -την ερχόμενη άνοιξη- θα διαθέτει χαρακτηριστικά που θα δούμε για πρώτη φορά σε smartphone.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας