Η ασύλληπτη κούνια της Ford που κοιμίζει τα μωρά σαν να βρίσκονται σε αυτοκίνητο

Κοινοποιήστε το

Οι νέοι γονείς, θα αναφέρουν πως το δυσκολότερο πράγμα είναι το να κάνουν το μωρό να κοιμηθεί.

Υπάρχουν τρόποι για να τα καταφέρουν και ένας από αυτούς, είναι να βάλουν το μωρό στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και να κάνουν μια βόλτα.


Όμως αυτό δεν είναι κάτι που μπορούν να κάνουν όλη μέρα. Χάρις στους σχεδιαστές της εταιρείας Ford, ίσως και να είναι πια πιθανό.

Το υποκατάστημα της εταιρείας στην Ισπανία, δημιούργησε μια κούνια μωρού με το όνομα «Max Motor Dreams». Η κούνια προσομοιώνει τη χαλαρωτική βόλτα με το αυτοκίνητο.

Έχει LED φώτα που μιμούνται αυτά του δρόμου και διαθέτει ηχεία στο κάτω μέρος, που εκπέμπουν τους ήχους του κινητήρα ως ήχο περιβάλλοντος. Επιπλέον, περιλαμβάνει έναν μηχανισμό κίνησης, που κουνάει απαλά το στρώμα του μωρού.


Η κούνια συνοδεύεται από μια εφαρμογή που σχεδιάστηκε να παρακολουθεί τη διαδρομή του αυτοκινήτου, ώστε να αναπαράγει τις κινήσεις του. Εάν ξέρετε ποια είναι η αγαπημένη διαδρομή του μωρού σας, μπορείτε να την αποθηκεύσετε στη συσκευή και να την μιμείται η κούνια.

Προς το παρόν υπάρχει μια δοκιμαστική κούνια και σύμφωνα με την Ford: «Μετά από πολλές έρευνες, η εταιρεία εξετάζει τη δημιουργία μιας παραγωγής πλήρους κλίμακας».

Μπορείτε να δείτε πώς ακριβώς λειτουργεί και επιδρά η κούνια, στο παρακάτω βίντεο.

 

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας