θήκη Apple iPhone 8 σε κατάστημα κινητής στην Κύπρο

iphone-8-case-cyprus-techblogCY
Κοινοποιήστε το

Όσο πλησιάζουν οι μέρες παρουσίασης για το νέο Apple iPhone 8, οι φήμες πληθαίνουν και οργιάζουν.

Μια θήκη όμως που εντοπίσαμε σε κατάστημα κινητής στην Κύπρο, αποκαλύπτει αρκετά για το επερχόμενο κινητό της Apple.

Διαβάστε επίσης  Η πρώτη διαφήμισή της Apple στα ελληνικά!

Βάση της θήκης που είχαμε στα χέρια μας επαληθεύονται αρκετά χαρακτηριστικά για την εμφάνιση του,  και η προσμονή για το νέο iPhone μας κάνει ακόμη πιο ανυπόμονους!

Στο εξωτερικό κουτί διακρίνουμε πως όντως θα είναι ένα bezeless κινητό με εντυπωσιακή οθόνη, κατακόρυφη διάταξη διπλής κάμερας, και εμφανή απουσίας home button. Το όνομα στην θήκη αναφέρει πως θα λέγετε iPhone 8, αν και άλλες διαρροές λένε πως η τελική ονομασία θα είναι iPhone X.

Στο πίσω μέρος υπάρχει μόνο η κατακόρυφη εγκοπή για την κάμερα, ενώ απουσιάζει κάποιο fingerprint reader στο πίσω μέρος όπως έλεγαν κάποιες φήμες.

Η όψη από μπροστά, ανυπομονούμε να το τοποθετήσουμε μέσα!.

Στην αριστερή μεριά βρίσκονται τα κουμπιά έντασης ήχου και επίσης εξακολουθεί να υπάρχει η εγκοπή για το κουμπί silent mode.

Στην κάτω όψη κεντρικά διακρίνετε η εγκοπή lightning για φόρτιση και στις άκρες της οι εγκοπές για τα στερεοφωνικά ηχεία

Στην δεξιά μεριά βρίσκετε το on/off button εμφανώς μεγαλύτερο σε διαστάσεις από τον προκάτοχο του.

Το μόνο που απομένει τώρα είναι να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση για τα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone στις 12/9/2017.

Μόλις έχουμε ανακοίνωση περί επίσημων χαρακτηριστικών, τιμής και διαθεσιμότητας στην Κύπρο θα το αναρτήσουμε.

Μείνετε συντονισμένοι στο TechBlogCY.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας