Η Samsung ετοιμάζει πρόγραμμα refurbished συσκευών!

Όπως σημειώνει το Reuters, η Samsung σχεδιάζει να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα πώλησης refurbished συσκευών μέσα στο 2017.

Κοινοποιήστε το

Σύμφωνα με το σχετικό report, το πρόγραμμα θα αφορά τα high-end smartphones της εταιρείας, με σκοπό να διατηρείται η κερδοφορία και να παραμένουν τα λειτουργικά περιθώρια κέρδους πάνω από 10%. Οι συσκευές θα προέρχονται από χρήστες που επιστρέφουν τα κινητά τους μετά από ένα χρόνο, κάτι που θα ισχύει αρχικά για τις αγορές της Νότιας Κορέας και των ΗΠΑ. Η Samsung θα πραγματοποιεί οποιεσδήποτε απαραίτητες επισκευές και θα μεταπωλεί τα smartphones σε χαμηλότερες τιμές.

Ως γνωστόν, η Apple έχει ήδη ένα τέτοιο πρόγραμμα, με τα refurbished iPhones να πωλούνται στο 69% της αρχικής τιμής τους.

Διαβάστε επίσης  Huawei: Επίθεση με το νέο πανίσχυρο Mate 10 και Mate 10 Pro!

Βεβαίως αυτή η κίνηση θα βοηθήσει τις πωλήσεις ιδιαίτερα στις αναπτυσσόμενες αγορές, ενώ τα refurbished smartphones θα μπορούν να ανταγωνιστούν πιο εύκολα τις budget-friendly προτάσεις διαφόρων Κινέζων κατασκευαστών. Η αγορά των refurbished κινητών έχει αξία 17 δισ. δολαρίων και αποτελεί το 8% των πωλήσεων, με 120 εκ. συσκευές κάθε χρόνο.

Σημειώστε παρ’όλα αυτά ότι η ίδια η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα τα παραπάνω (ακόμα).

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας