Σε 270 εκατομμύρια συσκευές εγκατεστημένα τα Windows 10

Κοινοποιήστε το

H Microsoft ανακοίνωσε στο Build 2016 ότι οι συσκευές με λειτουργικό σύστημα Windows 10 φτάνουν πλέον τα 270 εκατομμύρια

Η καμπάνια της Microsoft για την αναβάθμιση των λειτουργικών συστημάτων των χρηστών από τις προηγούμενες εκδόσεις στα Windows 10 παραμένει και φαίνεται να έχει αποτελέσματα, καθώς η εταιρεία βλέπει το σύνολο των εγκαταστάσεων σε Windows 10 να αυξάνεται. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Microsoft, τα Windows 10 σημειώνουν γρηγορότερη άνοδο σε σχέση με τα Windows 7. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχή του χρόνου η Microsoft έκανε λόγο για 200 εκατομμύρια εγκαταστάσεις των Windows 10.

Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι η εταιρεία έχει πολύ μεγάλες βλέψεις για το νέο της λειτουργικό σύστημα, καθώς έχει θέσει ως στόχο της να φτάσει το 1 δισεκατομμύριο χρήστες μέχρι το 2018, ένα ορόσημο που είναι δύσκολο να πετύχει κανείς, αλλά όχι ανέφικτο. Η δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 λήγει στις 29 Ιουλίου 2016, αλλά δεν αποκλείεται να δοθεί κάποια παράταση για αυτό, όπως εκτιμά το ZDNet.

Διαβάστε επίσης  Tο Anniversary Update των Windows 10 προκαλεί την απενεργοποίηση πολλών webcam

Η Microsoft σημείωσε στο πλαίσιο του συνεδρίου Build, ότι από τους 270 εκατομμύρια υπολογιστές που τρέχουν Windows 10, οι 22 εκατομμύρια είναι εταιρικοί και βρίσκονται σε επιχειρήσεις. Από τους αριθμούς αυτούς, ένα μέρος είναι Windows 10 smartphones, αλλά και κονσόλες Xbox One, αλλά στην πλειοψηφία τους αφορούν σε σταθερούς και φορητούς υπολογιστές.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας