Πρωτότυπος βιντεοπροβολέας της Sony μετατρέπει οποιαδήποτε επιφάνεια σε οθόνη αφής

Κοινοποιήστε το

Με αφορμή το συνέδριο SXSW, η Sony παρουσίασε έναν πρωτότυπο βιντεοπροβολέα που ουσιαστικά μετατρέπει οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια σε οθόνη αφής, ενώ διαθέτει και αισθητήρα βάθους έτσι ώστε να αναγνωρίζει τι βρίσκεται επάνω σε αυτήν την επιφάνεια και να προσφέρει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο.

Για παράδειγμα, ο βιντεοπροβολέας αναγνωρίζει μια κούπα και υπολογίζει με ακρίβεια την χωρητικότητα της ή μπορεί να μετατρέψει ένα βιβλίο σε διαδραστικό με σχέδια και animations. Φανταζόμαστε ότι θα υπάρχουν και άλλες ενδιαφέρουσες χρήσεις, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για προϊόν του Future Labs της εταιρείας και ίσως παραμείνει απλά ακόμη ένα concept.

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας