Αστυνομία Κύπρου: Προσοχή στα check-in στα κοινωνικά δίκτυα

Κοινοποιήστε το

Η αστυνομία Κύπρου πρόσθεσε στην επίσημη σελίδα της στο facebook ανάρτηση, όπου τονίζει την σημασία του να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις καλοκαιρινές μας διακοπές για όσο αφορά τις αναρτήσεις μας στα κοινωνικά δίκτυα.

Δείτε την ανακοίνωση:

“Αισίως μπαίνουμε στο δεύτερο μήνα του καλοκαιριού και αρκετοί από εμάς ετοιμαζόμαστε για τις θερινές μας διακοπές. Έστω και αν η Αστυνομία βρίσκεται σε εγρήγορση την περίοδο αυτή, όλοι θα πρέπει να λαμβάνουμε επιπρόσθετα μέτρα για προστασία της περιουσίας μας από διαρρήξεις και κλοπές.
Ενημερώστε για την απουσία σας μόνο συγγενικά και φιλικά σας πρόσωπα ή τους γείτονες που εμπιστεύεστε, για να επιβλέπουν την οικία σας και μην ανακοινώνετε σε κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, Instagram, Twitter και Blogs τις επερχόμενες διακοπές σας. Επίσης, όταν θα είστε σε διακοπές μην αναρτάτε φωτογραφίες με επισήμανση της τοποθεσίας ή της χώρας που βρίσκεστε. Αυτό μπορείτε να το κάνετε αφού επιστρέψετε γιατί δεν ξέρετε ποιος παρακολουθεί ή μπορεί να το μάθει και τι μπορεί να σχεδιάζει να κάνει.”

αστυνομια-κυπρου-cyprus-police

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας