Οι Samsung και LG ενδέχεται να κυκλοφορήσουν foldable smartphones φέτος

foldable-smartphone-samsung-lg
Κοινοποιήστε το

Η εφημερίδα The Korea Herald δημοσίευσε άρθρο σύμφωνα με το οποίο οι Samsung και LG σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν αναδιπλούμενα smartphones προς τα τέλη της χρονιάς.

Σύμφωνα με αναφορές, η Samsung έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται πάνω σε ένα smartphone που ξεδιπλώνει (fold-out) και μετατρέπεται σε 7,0 ιντσών tablet τον περασμένο Αύγουστο, και αναμένεται να διαθέσει στην αγορά πάνω από 100 χιλιάδες μονάδες μέσα στο τρίτο τρίμηνο της αγοράς.

Διαβάστε επίσης  Αυτά είναι τα πρώτα teaser videos για το Samsung Galaxy S9

Από ότι φαίνεται, η νέα συσκευή της Κορεάτικης εταιρείας δεν αποτέλεσε και ιδιαίτερη πρόκληση για την εταιρεία δεδομένου ότι έχει ήδη αναπτύξει την τεχνολογία για ένα τηλέφωνο που διπλώνει (fold-in).

Η εφημερίδα λέει πάντως πως η εταιρεία δεν είναι ακόμη 100% σίγουρη για τη κυκλοφορία της συσκευής, εξαιτίας ζητημάτων που σχετίζονται με το marketing και την κερδοφορία. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ακόμα δεν έχει ανακάμψει μετά την καταστροφική κυκλοφορία του Galaxy Note7, ενδεχομένως να μην επιθυμεί ακόμη να ρισκάρει το παραμικρό.

Η LG φαίνεται πως σχεδιάζει να κυκλοφορήσει περίπου 100 χιλιάδες αναδιπλούμενες συσκευές μέσα στο τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς επίσης.

Πιθανόν, η συσκευή της LG να έχει περισσότερες πιθανότητες να δει το φως της μέρας αφού η εταιρεία εργάζεται πάνω στην δική της εκδοχή fold-out τεχνολογίας για περίπου δύο με τρία χρόνια. Παρόλα αυτά, ενδέχεται η εταιρεία να αναπτύσσει τη τεχνολογία για να χρησιμοποιηθεί από πελάτες όπως οι Huawei και Apple και όχι απαραίτητα για να τη χρησιμοποιήσει στα δικά της προϊόντα.

Όπως και να έχει, η εποχή που ορισμένοι τυχεροί θα κρατήσουν στα χέρια τους τα πρώτα πραγματικά foldable gadgets δεν φαίνεται να είναι και πολύ μακριά.

 

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας