Οι καλύτερες δουλειές τεχνολογίας με την δυσκολότερη διαδικασία πρόσληψης

Ονειρεύεστε να εργαστείτε σε Facebook, Uber ή το Amazon; Αυτές οι επιχειρήσεις τεχνολογίας έχουν τις σκληρότερες, πιό μακροχρόνιες διαδικασίες συνέντευξης

Κοινοποιήστε το
Οι απολαβές των εργαζομένων της Google είναι θρυλική. Εκτός από μια ατέλειωτη παροχή δωρεάν τροφίμων, υπάρχουν “μονάδες μασάζ ανοιχτή πρόσκληση να φέρουν τα κατοικίδια τους στη δουλειά, καταβάλλονται επιδόματα μητρότητας 18 εβδομάδων, εφόσον και αν ένας εργαζόμενος πεθάνει ο σύντροφός τους παίρνει το ήμισυ του μισθό τους για μια δεκαετία. Έπειτα, υπάρχουν και ποδήλατα, γήπεδα βόλεϊ, πλυντήρια αυτοκινήτων, στεγνού καθαρισμού και κομμωτές. Η Google έκανε ακόμα να χιονίσει στην εταιρεία της στη Καλιφόρνια.
Αυτό είναι μέρος από τους λόγους που είναι πραγματικά δύσκολο να βρεις δουλειά εκεί. Μια πρόσφατη μελέτη από κριτικές σχετικά με το site Glassdoor από μηχανικούς λογισμικού που υπόβαλλαν αίτηση για θέσεις εργασίας αποκάλυψε, το να βάλεις το ένα πόδι στην πόρτα στη αγαπημένη σας εταιρεία τεχνολογίας θα μπορούσε να είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι νομίζετε, και η Google είναι η πιο σκληρή.
Αλλά όλα εκείνα τα οφέλη σας αναμένουν μόνο εάν περάσετε τη δυσκολότερη διαδικασία συνέντευξης οποιασδήποτε σημαντικής επιχείρησης τεχνολογίας, σύμφωνα με το GetVoIP, το οποίο ανέλυσε τις εκατοντάδες κρητικές Glassdoor από τους μηχανικούς λογισμικού που απευθύνθηκαν σε 13 δημοφιλείς επιχειρήσεις όπως Facebook, Apple και Uber. Το επίπεδο δυσκολίας διαδικασίας συνέντευξης Google εκτιμήθηκε 3.4 από τα 5 ο υψηλότερος των 13 επιχειρήσεων που αναλύθηκαν.
 Έχοντας πει αυτό, πολλοί κυνηγοί εργασίας φαίνονται να συμπάθησαν πραγματικά την πρόκληση. Πενήντα έξι τοις εκατό των υποψηφίων Google που άφησαν μια Glassdoor κρητική αξιολόγησαν ως θετική την εμπειρία συνέντευξης.
InterviewProcess3833336239
Ενώ καμία άλλη σημαντική επιχείρηση τεχνολογίας που μελετήθηκε από το GetVoIP δεν ταιρίαξε με την Google στη δυσκολία διαδικασίας συνέντευξης, η Uber και το Amazon έρχονται κοντά. Και οι δύο είχαν μια μέση εκτίμηση από τη Glassdoor 3.3 από τα 5. Ή Google έχει επίσης μιας από τις πιο μακροχρόνιες διαδικασίες συνέντευξης, σύμφωνα με τη μελέτη. Υπολογίζει κατά μέσο όρο τέσσερις εβδομάδες μεταξύ μιας αρχικής εφαρμογής και μιας επιτόπιας συνέντευξης. Η διαδικασία συνέντευξης του Amazon διαρκεί σχεδόν όσο και της google περίπου  τρεις εβδομάδες. Το Uber διαρκεί ακριβώς δύο.
Οι ευκολότερες συνεντεύξεις δόθηκαν από την IBM με βαθμό δυσκολίας μόλις 2,7 από 5 και η Yelp του οποίου διαδικασία συνέντευξης εκτιμήθηκε 2.9 στη δυσκολία.
Πηγή vocativ.com
About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας