Μπαταρίες της LG θα χρησιμοποιεί η Samsung σε μελλοντικά της τηλέφωνα;

samsung-battery-lg
Κοινοποιήστε το

Η Samsung είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη με το Galaxy Note7 σε μελλοντικές συσκευές της, και ειδικά σε κάποιο από τα μοντέλα της επερχόμενης σειράς Galaxy S, αλλά αυτό ενδέχεται να οδηγήσει σε… απροσδόκητες συνεργασίες.

Πιο συγκεκριμένα, και όπως αναφέρουν πηγές του Chosunilbo –η είδηση αναπαράγεται από το Reuters- η Samsung βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την LG Chem, που είναι θυγατρική της μεγάλης της αντιπάλου LG, για την προμήθεια μπαταριών για μελλοντικές συσκευές της. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε μπαταρίες που φέρουν το λογότυπο της LG να βρίσκονται στο εσωτερικό δημοφιλών συσκευών της Samsung. Ίσως κάτι τέτοιο να μην γίνει στο μοντέλο Galaxy S8, αλλά ενδεχομένως να δούμε μπαταρίες της LG στο επόμενης γενιάς Galaxy Note που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περίπου μισό χρόνο.

Διαβάστε επίσης  Microsoft Lumia: Νεκρά μέχρι τον Δεκέμβριο

Το Reuters προειδοποιεί ωστόσο ότι ούτε η Samsung αλλά ούτε και η LG θέλησαν να σχολιάσουν τις πληροφορίες και έτσι δεν θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένη την συνεργασία τους. Παρόλα αυτά, αν οι δύο εταιρείες ήρθαν σε επαφή για το συγκεκριμένο ζήτημα, αντικατοπτρίζει μία θεμελιώδη στροφή στην συμπεριφορά της Samsung, η οποία εξαιτίας του φιάσκου με το Note7 υπέστη μεγάλη ζημιά τόσο στην φήμη όσο και στα οικονομικά της.

Σύμφωνα με έναν αξιωματούχο της εταιρείας που μίλησε στο Chosunilbo, η εταιρεία δεν πρόκειται να βάλει το συναίσθημα πάνω από την λογική, όσον αφορά στην προμήθεια μπαταριών. Η Samsung μάλιστα, ενδέχεται να στραφεί και στην LG Display για την προμήθεια… πάνελ τηλεοράσεων αφού η Sharp αποφάσισε να τερματίσει την συνεργασία τους.

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας