Νέα Sony Action Cam HDR-AS50 – CES 2016

Κοινοποιήστε το

Φώτα, κάμερα, δράση. Ή μάλλον Action. 

  • Με σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Advanced SteadyShot™ για πιο ομαλές και χωρίς θόλωμα λήψεις, αισθητήρα οπίσθιου φωτισμού CMOS με 11,1 megapixel και φακό ZEISS® Tessar για ευκρινή ανάλυση
  • Μέχρι 3x ομαλό ζουμ και δυο λειτουργίες ρύθμισης γωνίας, για τέλεια ρύθμιση γωνίας πεδίου
  • Ενισχυμένο σώμα κάμερας για βελτιωμένη χρήση και παρεχόμενο υποβρύχιο περίβλημα για βάθος μέχρι 60 μέτρα
  • Εξαιρετικές λειτουργίες ταινίας με XAVC S σε υψηλό bitrate στα 50Mbps και υψηλή ταχύτητα εγγραφής κάδρου στα 120p/100p για απίστευτες λήψεις αργής κίνησης, καθώς και δυνατότητες 4K Time-lapse με το Movie Creator της Action Cam

Ξαναζήστε τις καθημερινές σας περιπέτειες και γυρίστε ταινίες σε εκπληκτικές οπτικές γωνίες με την ολοκαίνουργια Action Cam HDR-AS50 της Sony. Είτε ταξιδεύετε, απολαμβάνετε τα θαλάσσια σπορ σας, κάνετε ποδήλατο ή απλά βόλτες, με την HDR-AS50 μπορείτε να αποτυπώνετε ό,τι ζήσατε και να το ξαναδείτε σε μαγευτικές ταινίες HD.

HDR-AS50_MPK-UWH1_BLT-UHM1

Η HDR-AS50 διαθέτει έναν αισθητήρα οπίσθιου φωτισμού CMOS με 11,1 megapixel, και μαζί με έναν φακό ZEISS® Tessar συλλαμβάνει το περιεχόμενό σας σε πεντακάθαρη υψηλή ανάλυση. Χρησιμοποιεί το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot, το οποίο είναι τρεις φορές πιο ισχυρό από τον προκάτοχό του, και το οποίο χρησιμοποιείται επίσης στην κορυφαία βιντεοκάμερα FDR-X1000V, και αποδίδει λήψεις χωρίς τρέμουλο, ακόμα και όταν τραβάτε κάνοντας motocross ή σε εναέριες λήψεις. Το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της δόνησης χαμηλού εύρους, που συμβαίνει όταν χρησιμοποιείτε τηλεχειριζόμενα ελικόπτερα ή drones. Οι ευκρινείς και σταθερές λήψεις σε έντονα σπορ δράσης δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα, αφού το κούνημα και το θόλωμα, όταν πέφτετε με skydiving, όταν τρέχετε ή κάνετε ποδήλατο, αντισταθμίζεται αποτελεσματικά.

Μπορείτε πλέον να ρυθμίσετε στην HDR-AS50 τη γωνία πεδίου, μέσω των ρυθμίσεων angle και zoom. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από την αλλαγή γωνίας σε δυο βήματα, μεταξύ ευρείας και κλειστής, διασφαλίζοντας, με αυτόν τον τρόπο τέλεια ρύθμιση κάδρου σε κάθε σκηνή με μικρότερη αλλοίωση εικόνας για υπέροχη ποιότητα, ανεξάρτητα από τη γωνία λήψης. Η HDR-AS50 διαθέτει, ακόμα, το νέο βελτιωμένο ομαλό ζουμ 3x, που σας επιτρέπει να φτάνετε πιο κοντά στη δράση.

Το σώμα της HDR-AS50 επανασχεδιάστηκε με έμφαση στην ευχρηστία. Η Action Cam προσφέρει νέα και βελτιωμένη διεπαφή χρήστη και ευκολότερη λειτουργία μέσω εικόνων και κουμπιών, για γρήγορες αλλαγές στις ρυθμίσεις, κυρίως όταν το κάθε λεπτό μετράει. Οι χρήστες μπορούν να χειρίζονται την Action Cam τους μέσω smartphone και tablet και να την ενεργοποιούν ή να την απενεργοποιούν, όταν χρησιμοποιούν την εφαρμογή PlayMemories Mobile.

8_HDR-AS50_MPK-UWH1_BLT-UHM1

Διαθέτει μια πίσω θύρα USB, με την οποία οι χρήστες μπορούν να συνδέουν ένα καλώδιο ακόμα και όταν είναι συνδεδεμένο κάποιο εξάρτημα, φορτίζοντας με αυτόν τον τρόπο την Action Cam με μια φορητή μπαταρία, ακόμα και όταν κάνουν λήψεις. Έχει προστεθεί, επίσης, μια υποδοχή για τρίποδα, ώστε να μην χρειάζεται προσαρμογέας.

Στην νέα αυτή βιντεοκάμερα έχουν εφαρμοστεί κάποιες αλλαγές που βασίστηκαν σε σχόλια πελατών, αθλητών και προηγούμενων χρηστών, και τώρα πια περιλαμβάνει κάποιες νέες και βελτιωμένες λειτουργίες χρήστη, όπως ρυθμιζόμενους και βελτιωμένους ήχους ειδοποίησης, καθώς και τρία φωτάκια tally – πάνω, μπροστά και πίσω – ώστε να αντιλαμβάνεστε καλύτερα τις συνθήκες της βιντεοκάμερας, όπως την κατάσταση εγγραφής, ακόμα και όταν τη φοράτε σε κράνος ή είναι τοποθετημένη σε λαβές ποδηλάτου ή μονόποδο.

Η HDR-AS50 σάς προσφέρει απίστευτες λειτουργίες για ταινίες, για να απολαμβάνετε ακόμα πιο συναρπαστικές λήψεις. Με το Time-lapse Capture μπορείτε να κάνετε λήψεις σε διαστήματα φωτογραφιών 8MP, κάτι που σημαίνει ότι παρόλο που η Action Cam εγγράφει μόνο σε HD, όταν επεξεργαστείτε το υλικό σας με το λογισμικό Action Cam Movie Creator, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε αυτές τις εικόνες σε μια καθηλωτική 4K ταινία Time-lapse. Μπορείτε, επίσης, να δημιουργήσετε ταινίες Time-lapse σε Full HD με την εφαρμογή Action Cam.

Η HDR-AS50 συλλαμβάνει εγγραφές σε υψηλό bitrate στα 50Mbps με το φορμά XAVC S, και σας δίνει τη δυνατότητα να τραβάτε βίντεο με απίστευτες λεπτομέρειες, ακόμα και στις πιο περίπλοκες συνθήκες, όπως όταν σας πιτσιλάει νερό, ή βρίσκεστε μέσα σε μεγάλο πλήθος. Απαθανατίστε τις φευγαλέες στιγμές, που θέλετε να τονίσετε με κινηματογραφική αργή κίνηση, προσθέτοντάς τους μια δημιουργική πινελιά.

HDR-AS50_main

Η ενσωματωμένη λειτουργία δημιουργίας ταινιών της Sony, Highlight Movie Maker, διαθέτει, πλέον, αναγνώριση προσώπων και δημιουργεί αυτόματα μια σύνθεση από τις καλύτερες στιγμές σας, που μπορείτε να δείτε και να μοιραστείτε άμεσα. Εκτός, όμως, από έντονες εικόνες δράσεις, το υλικό σας εμπλουτίζεται και από καθαρό, ζωντανό ήχο, που εγγράφεται με το υψηλής ποιότητας στερεοφωνικό μικρόφωνο, το οποίο συλλαμβάνει με ακρίβεια τον παφλασμό των κυμάτων ή το γέλιο ενός παιδιού.

Η HDR-AS50 κυκλοφορεί με μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, που σας βοηθούν ακόμα περισσότερο να κρατήσετε τις όμορφες στιγμές σας, όπως το παρεχόμενο υποβρύχιο περίβλημα, χάρη στο οποίο οι δύτες και οι κολυμβητές μπορούν πλέον να γυρίζουν βίντεο σε βάθος 60 μέτρα. Το περίβλημα έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει την Action Cam σας από ζημιές και εκτός από πολύ γερό, είναι και ανθεκτικό στη σκόνη και τους κραδασμούς, αλλά και αδιάβροχο. Ακόμα, με τον επίπεδο φακό της μπορείτε να γυρίζετε απίστευτα καθαρά υποβρύχια πλάνα. Ενώ το προαιρετικό κλιπ (AKA-CAP1) αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ σε χρήσεις όπως τα ταξίδια ή το ψάρεμα.

HDR-AS50_front HDR-AS50_main1

Η νέα κάμερα δράσης Action Cam HDR-AS50, από τη Sony, θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τα μέσα Φεβρουαρίου 2016.

 

Πηγή gadgetfreak.gr

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας