Το Lumia Phone X αποκαλύπτεται από… λάθος της Microsoft

Κοινοποιήστε το

Το κινεζικό τμήμα του Redmond αποκάλυψε …κατά λάθος ένα νέο Lumia smartphone, το Lumia Phone X, στο πλαίσιο ενός video που εξηγεί πώς λειτουργεί το Continuum.

Αν και το video το ίδιο δεν έχει κάποια αναφορά στη συσκευή, η περιγραφή που το συνοδεύει σημειώνει ότι το Lumia Phone X είναι μία από τις τέσσερις συσκευές που υποστηρίζουν, προς το παρόν, το Continuum, μαζί με τα Lumia 950, Lumia XL και Acer Jade Primo.

Δε γνωρίζουμε περισσότερα για το Lumia Phone X ή για κάποια παρόμοια πρόταση της αμερικανικής εταιρείας, καθώς εκείνο που διαβάσαμε πρόσφατα είναι ότι το Lumia 650 θα είναι το πρώτο και… τελευταίο Lumia για το 2016. Για να δούμε τελικά αν θα ανατραπεί αυτή η πρόβλεψη ή αν το X προορίζεται για το 2017.

Πηγή digitallive.gr

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας