Τα smartphones με την καλύτερη μπαταρία

Κοινοποιήστε το

Για να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση της μπαταρίας του smartphone υπάρχουν τα ειδικά οικονομικά modes που διαθέτει ο κάθε κατασκευαστής, ενώ και εμείς μπορούμε να παρατείνουμε την διάρκεια της μπαταρίας της συσκευής μας απλώς χρησιμοποιώντας την λιγότερο.

Σε αυτά τα θέματα έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν, οπότε το θέμα μας εδώ δεν είναι οι οικονομία κατά τη χρήση, αλλά να δούμε ποια είναι τα smartphones με τη μεγαλύτερη αυτονομία, σύμφωνα με το Consumer Reports.

Όπως γράφει το website, οι δοκιμές έγιναν με ακριβή μέτρηση της αυτονομίας κάτω από μια ποικιλία συνθηκών. Κατά τις δοκιμές έχουν ληφθεί υπόψη η μετάδοση σήματος ανάμεσα στο smartphone και στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, η χρήση της οθόνης, αλλά και η δραστηριότητα του επεξεργαστή.

Φυσικά, στην αυτονομία ενός smartphone ρόλο παίζει και η χωρητικότητα της μπαταρίας σε mAh.

Σύμφωνα λοιπόν με τις μετρήσεις του Consumer Reports, τα smartphones με την μεγαλύτερη αυτονoμία σε χρόνο ομιλίας είναι τα

  • Motorola Droid Turbo [BN]: 24+ hours , 3.900mAh
  • Samsung Galaxy S6 active: 24+ hours , 3.400mAh
  • Samsung Galaxy Note 4: 24+ hours, 3.220mAh
  • Motorola Droid Turbo 2: 24+ hours, 3.760mAh
  • Samsung Galaxy S5: 20+ hours, 2.800mAh
About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας