Το μεγαλύτερο στον κόσμο Torrent Search Engine Torrentz επέστρεψε

To torrentz επέστρεψε online υπό την μορφή κλώνου.

Κοινοποιήστε το

To torrentz επέστρεψε online υπό την μορφή κλώνου.

Το κλείσιμο της Kickass Torrents και Torrentz.eu είχε σπάσει ένα εκατομμύριο καρδιές σε όλο τον κόσμο, όταν και τα δύο είχαν απαγορευτεί μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων. Ωστόσο, τώρα οι χρήστες torrent έχουν κάτι για να πανηγυρίσουν.

Στην ιστοσελίδα torrentz  συγκεκριμένα το μήνυμα ανάγραφε ότι «Το Torrentz ήταν μια δωρεάν, δυνατή και γρήγορη μηχανή αναζήτησης που συνδύαζε αποτελέσματα από αρκετές άλλες μηχανές αναζήτησης, αντίο».

Προφανώς, το Torrentz είναι πίσω αλλά σε διαφορετικό avatar. Ένα site κλώνος της μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησης μετα-δεδομένων του κόσμου για να συνεχίσει την κληρονομιά της αρχικής ιστοσελίδας.

Διαβάστε επίσης  Η Ε.Ε. θα... κρυφοκοιτάζει στα μηνύματα που στέλνετε online

Η νέα ιστοσελίδα φέρνει το url Torrentz2.eu και φαίνεται το ίδιο όπως το Torrentz.eu στην αρχική της. Ο κλώνος λέει στην ιστοσελίδα της.

“Το Torrentz2.eu είναι ένας κλώνος του Torrentz, δωρεάν, γρήγορη και ισχυρή μηχανή μετα-αναζήτησης συνδυασμός αποτελεσμάτων από δεκάδες μηχανές αναζήτησης”

Λέει επίσης:

“Θα σε αγαπάμε για πάντα Torrentz. Αντίο.”

Ωστόσο, η μόνη μεγάλη αξιοσημείωτη διαφορά είναι η απουσία του λευκού χώρου και στις δύο πλευρές της νέας ιστοσελίδας. Υποτίθεται ότι η κύρια εργασία του torrentz2.eu είναι να κρατήσει το πνεύμα της torrentz.eu ζωντανό.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας