Τεχνολογία φόρτισης από απόσταση αναπτύσσει η Apple!

Κοινοποιήστε το

Το Bloomberg μεταδίδει μία πληροφορία που σημειώνει ότι η Apple εργάζεται πάνω σε μία τεχνολογία ασύρματης φόρτισης που θα επιτρέπει σε iPhone και iPad να φορτίζονται ακόμη και από σχετικά μεγάλη απόσταση.

Η εταιρεία από το Cupertino συνεργάζεται με εταιρείες τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ασία ώστε να αλλάξει τον τρόπο φόρτισης των συσκευών της. Να αναφέρουμε ότι το charging dock της Apple για το Watch μπορεί να το φορτίσει από μερικά χιλιοστά μακριά, αλλά φανταζόμαστε ότι η εταιρεία στοχεύει σε μία λύση που θα λειτουργεί από μεγαλύτερη απόσταση.

Μια από τις κατασκευάστριες που ίσως συνεργαστεί η Apple, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η WattUp, μπορεί να τροφοδοτήσει συσκευές από απόσταση 5 μέτρων, κάτι που ακούγεται αρκετά υποσχόμενο για τα μελλοντικά iPhone. Αυτή τη στιγμή, πάντως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Bloomberg, η αμερικανική εταιρεία αναζητά τρόπο ώστε να αποφευχθεί η απώλεια ισχύος που προκαλείται από την απόσταση μεταξύ κινητού τηλεφώνου και συσκευής φόρτισης.

Η νέα τεχνολογία φόρτισης, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, θα μπορούσε να φτάσει στην αγορά το συντομότερο μέσα στο 2017.

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας