Αυτό το motherboard της ASUS μπορεί να φιλοξενήσει 20 GPU

Όπως μάλλον θα έχετε ήδη μαντέψει, δεν προορίζεται για gamers, αλλά για miners!

Κοινοποιήστε το

Ένα νέο motherboard θα κυκλοφορήσει σύντομα η ASUS, το οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά 20 κάρτες γραφικών! Όπως μάλλον ήδη μαντέψατε βέβαια, η συγκεκριμένη πρόταση απευθύνεται αποκλειστικά σε crypto miners.

Πρόκειται συγκεκριμένα για το ASUS H370 Mining Master, που σύμφωνα με την εταιρεία θα βοηθήσει όσους ασχολούνται με την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων να εξοικονομήσουν χρήματα, αφού δεν θα είναι απαραίτητο να προμηθευτούν επιπλέον hardware αν θέλουν να αξιοποιήσουν περισσότερες GPU.

Η ASUS εξόπλισε το motherboard με θύρες PCI Express-over-USB, προκειμένου έτσι να εξοικονομήσει τον απαραίτητο χώρο στο PCB για να χωρέσουν οι υποδοχές και για τις 20 κάρτες γραφικών. Το H370 Mining Master μπορεί επίσης να συνδεθεί με τρία τροφοδοτικά, έτσι ώστε να καλυφθούν οι ενεργειακές ανάγκες ενός συστήματος με τόσες πολλές GPU.

Asus Mining Master
Διαβάστε επίσης  Η Apple σκέφτεται να χρησιμοποιήσει πληκτρολόγια E Ink στα νέα MacBook [Video]

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί το κόστος της συγκεκριμένης πρότασης, όμως αναμένεται να το μάθουμε, μαζί με άλλες σχετικές πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της Computex 2018, όπου θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της πλακέτας. Το mobo αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στην αγορά το τρίτο τρίμηνο του έτους.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας