Το πιο λεπτό κορυφαίο smartphone θα είναι το νέο OnePlus σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας

Κοινοποιήστε το

Το OnePlus 5 είναι ένα από τα πολυαναμενόμενα smartphone της χρονιάς, και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Ήδη όμως η εταιρεία έχει ξεκινήσει την επιλεκτική διαρροή χαρακτηριστικών του, με τελευταία την ανακοίνωση του πρόεδρου και συνιδρυτή της OnePlus, Pete Lau ο οποίος με μήνυμα του στο Weibo, το “Twitter της Κίνας”, ανέφερε ότι το OnePlus 5 θα είναι το πιο λεπτό smartphone ανάμεσα σε όλες τις κορυφαίες προτάσεις φέτος.

Διαβάστε επίσης  Οι αποστολές smartphones της Huawei ξεπέρασαν τα 28 εκ. μόνο για το πρώτο τρίμηνο του 2016

Αν ισχύει η δήλωση του Lau, τότε το νέο μοντέλο θα πρέπει να είναι πιο λεπτό ακόμα και από τον προκάτοχό του, το OnePlus 3T το οποίο διαθέτει πάχος μόλις 7,35 χιλιοστά. Μάλιστα η εταιρεία μας καλεί με χθεσινό tweet στον επίσημο λογαριασμό «να δούμε πέρα από τις σκιές», εμφανίζοντας το OnePlus 3T σε φωτογραφία και αφήνοντας να εννοηθεί ότι από κάτω του κρύβεται το νέο μοντέλο που θα διαθέτει μικρότερες διαστάσεις. Επιπλέον ο Lau αναφέρει ότι για να το επιτύχει αυτό η OnePlus, δε χρειάστηκε να κάνει οποιαδήποτε συμβιβασμό στην εμπειρία χρήσης.

Η πληροφορία αυτή έρχεται να προστεθεί σε άλλα επιβεβαιωμένα χαρακτηριστικά που θα ξεχωρίζουν στο OnePlus 5 όπως η παρουσία του κορυφαίου Snapdragon 835 της Qualcomm, τον αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος στην εμπρόσθια όψη καθώς και την (πιθανόν διπλή) κάμερα, η κατασκευή της οποίας έχει πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Dx0.

Ακόμα όπως όλα δείχνουν, η OnePlus θα διατηρήσει και στο φετινό μοντέλο τη θύρα ακουστικών 3.5χιλ. Μία από τις πιθανές ημερομηνίες παρουσίασης του OnePlus 5 είναι η 15η Ιουνίου σύμφωνα με μια αφίσα που διέρρευσε τις πρώτες πρωινές ώρες, με την εταιρεία όμως να μην έχει επιβεβαιώσει την ημερομηνία αυτή.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας