Το WhatsApp μοιράζεται τα στοιχεία σας με το Facebook

Ο αριθμός τηλεφώνου σας και άλλες πληροφορίες του λογαριασμού σας στο WhatsApp, θα αξιοποιούνται από το Facebook για διαφημιστικούς σκοπούς.

Κοινοποιήστε το

Το Facebook σύντομα θα αποκτήσει πρόσβαση στους τηλεφωνικούς αριθμούς των χρηστών του WhatsApp, με στόχο την βελτίωση των διαφημιστικών υπηρεσιών της εταιρείας, αλλά και άλλων λειτουργιών της πλατφόρμας.

Ας σημειωθεί πάντως ότι το WhatsApp πρόκειται να ενημερώσει μέσω σχετικής ειδοποίησης τους χρήστες του για τις εν λόγω αλλαγές στην πολιτική απορρήτου, παρέχοντας σε όποιον το επιθυμεί, το δικαίωμα να αρνηθεί τον διαμοιρασμό των στοιχείων του με το Facebook μέσω ενός checkbox στο τέλος της σελίδας.

Εναλλακτικά, ακόμα κι αν κάποιος δεν έδωσε την απαραίτητη σημασία στην ειδοποίηση, ή απλά άλλαξε γνώμη, μπορεί αποεπιλέγοντας ένα άλλο checkbox στο μενού ρυθμίσεων του WhatsApp να πετύχει το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα. Ωστόσο προσέξτε, γιατί έχετε περιθώριο μόνο 30 ημερών από την ημέρα που λάβατε την αρχική ειδοποίηση, για να προβείτε στην αλλαγή της σχετικής ρύθμισης.

Διαβάστε επίσης  Πως να (μην) ξεκλειδώσετε ένα κλειδωμένο iPhone χωρίς κωδικό

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας